At sende birthday ecards til kolleger at udtrykke dit venskab og pleje, er en af de nemmeste måder at vise din varme og følelser for dem. De fleste af os operere med kolleger. Par folk arbejde hjemmefra, men selv de har nogle forretningskontaktpersoner. Ellers kan man forvente et team af ti eller flere arbejder sammen i et moderne kontor. Målet med holdet er at nå fælles mål. At gøre, at det er vigtigt, at atmosfæren er venlig og munter. En vigtigste element er pleje. Hvis jeg føler, at mine kolleger sig for mig, værdsætter jeg det meget mere end noget andet.

De fleste er altid travlt med vores arbejde og det gør os til at glemme vigtige ting i livet. Husk presserende altid forrang for vigtigt. Det er grunden til de fleste kolleger glemme fødselsdag af deres kollegaer. Her er den letteste udvej. Lave et ark med navnene på alle kollegaer og cirkulere, i begyndelsen af året. Bede alle om at udfylde deres navn og fødselsdag. Nu forberede fotokopier af dette ark og forbi en for alle.

Dette vil sikre, at ingen vil glemme fødselsdag for en medarbejder. På hans/hendes fødselsdag, så snart de starter deres computer og tjekke mail, vil de være glad for at finde den Indbakke fuld af lykønskningskort. Vælg postkort med varme farver og teksten bør værdsætte deres kvaliteter. I stedet for at vælge en card mundheld kun tillykke med fødselsdagen, skal du vælge dem, der også har pæne ord at sige om dem. For eksempel en ecard, der siger – vi alle sætter pris på dit arbejde og venlig ånd. Her er der ønsker du et Happy Birthday – vil gøre modtageren føler sig meget bedre.

Hver virksomhed trives hvis medarbejderne er glade for. Skabe den hårdt tiltrængte lykke og atmosfære af venlighed med birthday ecards. Forestille sig to kontorer – en fuld af højeffektive mennesker men ingen ånd af venskab og en anden med folk af medium talent men stor venskab og omsorg for hinanden. Hvilken plads vil give bedre resultater? Gør dit valg. At holde kollegaer tilfreds med birthday ecards er den nemmeste måde at sige – jeg holder af dig og jeg er din ven.