For mange mennesker er sommerferien den ultimative afslappelse. Det er her, de fleste får lov til at koble helt af, tage til stranden og slikke masser af sol. Dog kræver dette for nogle en smule, til en hel del forberedelse – der er ting, der skal gøres og købes, før strandoplevelsen kan blive en succes.

Find det helt rigtige badetøj

Om stranden skal bruges til at bade eller slikke sol, er det meget normalt, at det er badetøjet, du har på, når du ligger dernede. Måske er det bikinien, der sidder helt rigtigt, der skal findes, eller måske er det badeshortsene med lige det rigtige mønster. Uanset hvad kan det at føle sig godt tilpas i sit badetøj gøre det at tage på stranden til en meget bedre, og mere komfortabel oplevelse. Så kan du fokusere på det dejlige øjeblik i stedet for hele tiden at rette på det badetøj, du har på.

Skal du have fjernet håret?

Der er nogle mennesker, der føler sig bedre tilpas i deres badetøj, når der ikke er for meget kropsbehåring, der viser sig. Andre fjerner håret fra kroppen, for at det skal blive nemmere for solens UV stråler at trænge ind til huden, og altså gøre at de bliver mere brune. Hvis du skal have fjernet hår, er der selvfølgelig mange forskellige måder at gøre det på. Der er naturligvis den traditionelle løsning med skraberen, eller den lidt mere nytænkende måde med de hårfjernende cremer. Udover det er der også en løsning, der hedder en IPL hårfjerner, som er en noget længerevarende løsning, hvis du sammenligner det med bl.a. skraberen. Er du i tvivl om dette produkt, kan du her finde en IPL hårfjerner test, hvor du kan læse mere om produktet, og finde ud af hvilke der bliver anbefalet.