Dette er en meget enkel fast ejendom investeringsplan, nogen kan gøre. I virkeligheden, fordi det er så simpelt, vil ikke de fleste mennesker gøre det. Der er kun tre enkle trin.
>> TRIN 1. Gå ud og låne en million dollars.
>> TRIN 2. Bruge en million dollars og købe en million dollars værd af udvalgte fast ejendom.
>> TRIN 3. Få andre mennesker til at acceptere at betale millioner dollar lån for dig.
Lyder nemt. Ret? Godt er det. Tænk over dette.
I det næste år, jeg vil have dig til at gå ind i dine fast ejendom markedet og se om du kan finde to enfamiliehuse huse, rækkehuse eller ejerlejligheder i en igangsætter prisklasse. Prisklasse vil variere afhængigt af området i amtet, at du er i. For mit eksempel vil jeg bruge en vifte af $150,000 til $200.000 pr. ejendom.
Jeg vil have dig til at købe disse to egenskaber og du bør være stand til at låne de fleste af pengene behov (i nogle tilfælde brug for alle penge) fra banker, realkreditinstitutter, sælgere og andre investorer.
Jeg vil have dig til at gentage den samme proces for mindst fem år. I slutningen af perioden på fem år vil du kende egne ti egenskaber værd en million eller mere dollars, og du vil skylder en million eller mere dollars på disse egenskaber.
Det eneste tilbage ting er nu at finde folk villige til at betale off dine lån på disse egenskaber. Disse mennesker er over hele og de kaldes lejere!
I slutningen af ti-tyve år, hvad vil du have?
Du vil Have mere end en Million Dollars værd af fast ejendom, som en anden person købte du!
Og ikke blot vil du have en million dollars værd af fast ejendom vil du have en indkomst på $100.000 + fra leje dem, fordi de er alle betalt… og din indkomst vil stige, når din husleje stige.
Hvis du siger til dig selv at en million dollars ikke er nok og 100, 000 + årlige indkomst ikke er nok, er løsningen enkel… KØBE MERE!
Lær hvordan du får penge
Det første skridt til at komme i gang er at du skal lære regler om långivere og deres programmer, de har til rådighed for udlejningsejendomme. For at gøre dette skal du bruge et par timer eller mere på telefonen ringer forskellige långivere og stille dem disse spørgsmål:
Hvilken type af låneprogrammer har de tilgængelige for udlejningsejendomme? Hvad er kravene for udbetaling? Hvad er det mindste beløb af ned betaling kræves? Hvad betyder personen, der har at gøre for at kvalificere sig? Har nogen kreative finansieringsmuligheder til at hjælpe dig med at købe? Har de et maksimalt beløb for lån, som de vil gøre med en investor? Hvis deres program ikke passer, hvad din forsøger at gøre, ved de af andre långivere, der har lån penge på udlejningsejendomme. Hvad er deres gebyrer, renter, lånevilkår, lukke omkostninger og eventuelle andre udgifter til lånet? Når man taler med flere långivere vil du udvikle andre spørgsmål, som du skal bede og vil få en god fornemmelse af hvad du skal gøre for at få kvalificeret til at låne penge. Bliv ikke frustreret! Mange långivere vil fortælle dig, at du ikke kan gøre det, eller du ikke vil kvalificere. Bare holde kalder flere långivere og huske, at långiver er i erhvervslivet for at låne dig penge. Hvis de ikke låne penge er de ude af business.
Anden kilden og jeg tror, den bedste kilde er sælgers finansiering (i form af en kontaktperson for gerning, rate kontrakt, sælgers pant). Hvorfor er dette bedst? Fordi du ikke har alle omkostninger ved en traditionel långiver. Der er generelt ingen lån originering gebyrer, vurdering gebyrer mv. og det bedste af sælger finansiering er, at alt er til forhandling mellem dig og sælger.
Hvordan får du sælger finansiering?… Du spørger sælger, hvis de er åbne for det?… Du spørger sælger, hvis de ønsker at tjene mere på deres penge end hvis de sætte det i banken?
Lær at finde egenskaberne
Nu hvor vi har en idé om finansiering, vi må begynde at lede efter de rigtige egenskaber og analysere tallene. Du vil starte med at forsøge at finde mindre starter hjemme, en ung familie eller par gerne vil leve. Her er nogle ideer hvor man kan se og hvordan man kan finde ejendomme.
Avisen annoncer Real Estate MLS system kørsel gennem kvarterer annoncere selv fortælle folk, at du søger for at købe huse… få ordet ud få visitkort, der fortæller folk, at du er interesseret i at købe fast ejendom Ask ejendomsmæglere til at lede efter dig (hvis du er en agent, Spørg andre ejendomsmægler til at lade dig vide, hvis de kender nogen egenskaber) Dette er en kort liste , men du behøver kun at finde et par af egenskaber for et år til at gøre denne plan arbejde og denne korte liste vil gøre arbejdet. Hvis du vil finde mere end et par egenskaber et år skal du udvide din markedsføring indsats.
OK, har du nu fundet en ejendom. Du har løb numrene. (Brug en investering ejendom regneark eller fast ejendom Analyzer Software) og det hele giver mening. Nu er det tid til at gøre et tilbud om at købe.
Når tilbuddet accepteres ønsker du nu at starte den tredje trin… Finde en lejer, der vil udleje ejendommen.
Lære at få gode lejere
Få tilladelse fra sælgeren til at tillade dig at vise ejendommen til potentielle lejere inden lukning. Du bør starte med reklame i du lokale avis og kontakt fast ejendom kontorer at lade dem vide, at du har en ejendom udlejes.
Vælg den bedste lejer baseret på de kriterier, som du opretter og lære at administrere ejendommen.
Gentag processen med at købe flere huse indtil du når dit mål.
Den hurtigste måde at lære er ved at gøre det. Denne betænkning er kort og til punktet, og har ikke hver enkelt detalje i den. De oplysninger, du vil lære som du går… Nøglen til dette er at gå og komme i gang.
Copyright 2006 David Schneider