francofil.dk

At vælge en uafhængig/mægler forhandler, der er rigtige for dig

Picking den uafhængige mægler/forhandler, der er rigtige for dig er ikke let. Her er hvad du behøver at vide for at hjælpe dig til en hensigtsmæssige beslutning.
For finansielle consultants er picking den lige uafhængig mægler/forhandler for tilhørsforhold en af de vigtigste beslutninger, de kan gøre til gavn for deres virksomhed. Mens den rigtige mægler/forhandler kan yde effektiv støtte til din virksomhed og føre til større succes, kan den forkerte virksomhed faktisk hæmme din indsats. Sikre, at dine fremtidige mægler/forhandler bliver din partner og er den passende, for du kræver både en intern analyse af din forretning og grundig marketplace forskning. Den bedst egnede mægler/forhandler er en, der ikke kun giver niveauer af service og kompensation du kræver, men gør det inden for en fast kultur, der masker godt med din personlighed og din finansielle virksomhed mission.
For at afgøre, hvilken mægler/forhandler er bedst for din virksomhed, anbefales det, at du vurderer mægler/forhandlere baseret på forud fastlagte kriterier. For at træffe en forsvarlig beslutning vil du nødt til at tage et hårdt kig på detaljerne. Du vil gerne kigge over marketingmateriale, tale med finansielle consultants i den virksomhed, som du overvejer, og selv besøge mægler/dealer’s hovedkvarter. Hvis det er muligt, kan du overveje at tale med deres clearing firma eller endda nogle finansielle rådgivere til at få en komplet perspektiv. Som du evaluere hver mægler/forhandler, kan du overveje følgende:
Virksomhedskultur. Første, og måske først og fremmest, skal du have en diskussion med flere personer tilknyttet mægler/forhandler at afgøre, om de vil passe godt for dig og din virksomhed. Dette omfatter søger på vision og omdømme af mægler/forhandler ledelse, erfaring og baggrund af hjælpepersonale og mål og målene for andre konsulenter i virksomheden. Overveje størrelsen af virksomheden og deres modus operandi at afgøre, om du vil blive blot endnu et nummer eller en bona fide forretningspartner. Endelig tage et kig på virksomheden som helhed. Er deres hovedformål at understøtte din virksomhed eller arbejde for deres egen succes?
Overholdelse. Velsagtens, den mest essentielle service en mægler/forhandler tilbyder er overholdelse. I et miljø, hvor overholdelseskrav ændres hyppigt, kræver finansielle consultants ekspertbistand til at hjælpe dem med at holde den rette kurs. For at sikre, at din mægler/forhandler vil tilbyde den support, du behøver, bede om erfaring, uddannelse og lydhørhed af compliance team.
Clearing firma. Kig efter en mægler/forhandler bakkes op af en væsentlig clearing firma med et fremragende ry for at levere solid service. Forskning firma til at sikre, at det er et navn, der er tillid til i branchen og har ressourcer til at give førsteklasses supportservice.
Fleksibilitet. De fleste konsulenter vælge en uafhængig mægler/forhandler til at opnå en større grad af autonomi for deres virksomhed. Du kan kontakte repræsentanter for mægler/forhandler du overvejer for at se, om de giver mulighed for den fleksibilitet, der giver konsulenter en meningsfuld grad af uafhængighed. Tage et nærmere blik på mægler/forhandler at afgøre, om de giver responderende service, personlig opmærksomhed og fleksibilitet, der giver konsulenter til at bygge deres egen business brand.
Produkt udvælgelse. Mens det ikke er nødvendigt, at din fremtidige mægler/forhandler tilbyder en udtømmende liste over investeringsvirksomheder, er det vigtigt, at de produkter, du i øjeblikket tilbyde dine kunder (eller planlægger at tilbyde i fremtiden) er tilgængelige for dig. Desuden undersøge virksomhedens produktlinje for at sikre, at det ikke vil gå på kompromis din selvstændighed. Hvis der er tilskyndelse til at sælge egne produkter, kan du kigge andetsteds.
Teknologi tilbud. Spørge om de tekniske anvendelser mægler/forhandler tilbyder. Du bør overveje, ikke blot hvad der tilbydes, men også hvor hurtigt virksomheden tilpasser sig nye teknologier, der opfylder marketplace behov. Også er finde ud af hvilken produktsupport forudsat, og om der er produktspecialister til at slå, når det er nødvendigt.
Udbetalingsskemaet. Det er vigtigt at gennemgå en udbetalingsplan for alle investeringsprodukter, der tilbydes, men det kan ikke fortælle hele billedet. Når man overvejer den mægler/forhandler tilbyder den højeste udbetaling, Spørg dig selv hvad du kan være at ofre af partnering med dem, og om det er det værd i lyset af din forretningssituation. Også se på deres “standard omkostninger”, som din billet afgifter, og nogen andre “skjulte omkostninger” til at vurdere de sande kompensation potentielle.
Back Office Support. Forskning de forskellige typer af støtte mægler/forhandler tilbyder og undersøge, hvordan det vil blive leveret. Overvej din adgang til de forskellige afdelinger af mægler/forhandler og den lethed, hvormed du kan få hjælp hvis et problem opstår.
Mens det anbefales, at du foretager en systematisk vurdering af dine valg, så glem ikke at lytte til hvad dine instinkter fortælle dig. I virkeligheden, der er ingen “bedste” uafhængig mægler/forhandler – men der er mere hensigtsmæssige valg baseret på dine individuelle forhold. Når du foretager din beslutning, nøje overveje din virksomhed og hvad mægler/forhandler tilbyder at hjælpe dig med at opfylde dem individualiseret behov.